Download Lagu Syi Ir Tanpo Waton Eny Sagita Cak Rul Mp3

Syi'ir Tanpo Waton - Eny Sagita & Cak Rul
Nama:Syi'ir Tanpo Waton - Eny Sagita & Cak Rul
Duration:11:45
Date:2012-12-10
View:64.9K
Genre:Dangdut Koplo
Like:87
Type:Mp3
Bitrate:128kbps
User:elmanmusic
Source:Soundcloud

Download Lagu Syi'ir Tanpo Waton - Eny Sagita & Cak Rul Mp3

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Syi'ir Tanpo Waton - Eny Sagita & Cak Rul

Ngawiti ingsun nglaras syi'iran
Kelawan muji maring pengeran
Kang paring rohmat lan kenikmatan
Rino wengine tanpo pitungan

Duh bolo konco priyo wanito
Ojo mung ngaji syare'at bloko
Gur pinter ndongeng nulis lan moco
Tembe mburine bakal sengsoro

Akeh kang apal Qur'an hadise
Seneng ngafirke marang liyane
Kafire dewe gak digatek'ke
Yen isih kotor ati akale

Gampang kebujuk nafsu angkoro
Ing pepaese gebyare ndunyo
Iri lan meri sugihe tonggo
Mulo atine peteng lan nistho

Ayo sedulur jo nglaleake
Wajibe ngaji sak pranatane
Nggo ngandelake iman tauhite
Baguse sangu mulyo matine

Kang aran soleh bagus atine
Kerono mapan sari ngelmune
Laku thoreqot lan ma'rifate
Ugo hakeqot manjing rasane

Alquran qodim wahyu minulyo
Tanpo ditulis biso diwoco
Iku wejangan guru waskito
Den tancepake ing jero dodho

Kumantil ati lan pikiran
Mrasuk ing badan kabeh jeroan
Mu'jizat rosul dadi pedoman
Minongko dalan manjinge iman
Kelawan Alloh kang moho suci
Kudu rangkulan rino lan wengi
Ditirakati diriyadhohi
Dzikir lan suluk jo nganti lali
Uripe ayem rumongso aman
Dununge roso tondo yen iman
Sabar narimo najan pas pasan
Kabeh tinakdir saking pengeran

Kelawan konco dulur lan tonggo
Kang podo rukun, ojo ngasio
Iku sunnahe rosul kang mulyo
Nabi Muhammad, panutan kito

Ayo nglakoni sekabehane
Alloh kang bakal ngangkat drajate
Senajan asor toto dzohire
Ananging mulyo maqom drajate

Lamun palastro ing pungkasane
Ora kesasar roh lan sukmane
Den gadang Alloh swargo manggone
Utuh mayite ugo ulese

Related Lagu Mp3

Palapa Pacobaning UripPalapa Pacobaning Urip
Date : 2014-12-22
Langgam Dadi AtiLanggam Dadi Ati
Date : 2014-03-18
SALAH TOMPOSALAH TOMPO
Date : 2016-01-06

Most Populer Mp3

Wings - Hukum KarmaWings - Hukum Karma
Genre : Unknown
View : 151.4K
Adista - Setialah PadakuAdista - Setialah Padaku
Genre : Unknown
View : 156.1K
Andra And The Backbone - SurrenderAndra And The Backbone - Surrender
Genre : Unknown
View : 1.8M
POWER METAL  - Penguasa ( Orba )POWER METAL - Penguasa ( Orba )
Genre : Unknown
View : 101.6K
ST12 - Kebesaran MuST12 - Kebesaran Mu
Genre : Unknown
View : 1.1M
D Masiv-Rindu Setengah MatiD Masiv-Rindu Setengah Mati
Genre : Unknown
View : 2.7M
Ilusi Band Cbs   Sribu CintaIlusi Band Cbs Sribu Cinta
Genre : Unknown
View : 50.7K
ADISTA - JELAS SAKITADISTA - JELAS SAKIT
Genre : Unknown
View : 243.8K
Gombloh - Kugadaikan CintakuGombloh - Kugadaikan Cintaku
Genre : Unknown
View : 2.8M
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Gudanglagu | Stafaband

Disclaimer . Contact Us