Download Lagu Sukirgenk Lir Ilir Mp3

SukirGenk - Lir-ilir ( Clip ).
Nama:SukirGenk - Lir-ilir ( Clip ).
Duration:00:04:03
Date:02 July 2012
View:34.7K
Genre:Unknown
Like:70
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Chua SukirGenk
Source:Youtube

Download Lagu SukirGenk - Lir-ilir ( Clip ). Mp3

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu SukirGenk - Lir-ilir ( Clip ).

Lir-ilir
By : SukirGenk


Youuuummaaannn
Lir ilir lir ilir tandure wong sumilir..
Tak ijo royo royo..
Tak sengguh temanten anyar..
Cah angon cah angon penekna blimbing kuwi..
Lunyu lunyu penekna kanggo mbasuh dodotira..
Dodotira dodotira kumintir bedah ing pinggir..
Dondomana jrumatana kanggo seba mengko sore..
Mumpung padang rembulane..
Mumpung jembar kalangane..
Sun suraka surak hiyo..

Jaman saiki.. Wis ra iso mbedakne.. Antarane..
Setan mbiyen karo sing saiki..
Wujud nyatane, setane pada adaptasi..
Marang perkembangan jaman, menungsa model saiki..
Hey manungsa sing waspada..
Jujur lan sing ngati-ati..
Ojo nganti kena goda.. Ojo gelem dibujuk'i..
Mula kudu do ndedonga, ben ra gampang di apusi..
Hey manungsa do elinga suk mben paranmu nangndi..

Lir-ilir.. Lir-ilir.. woouuuyooooo...
Lir-ilir.. Lir-ilir.. Uyee nana,, Uyee nana..

Berikanlah sejenak waktu..
Untuk mengingat siapa Tuhanmu..

Related Lagu Mp3

Layang Kangen Versi ReggaeLayang Kangen Versi Reggae
Date : 31 December 2012
Sukirgenk Mampir NgombeSukirgenk Mampir Ngombe
Date : 25 June 2015
Tembang Lir IlirTembang Lir Ilir
Date : 14 November 2013
SukirGenk Cintaku Di SurabayaSukirGenk Cintaku Di Surabaya
Date : 02 April 2012
SukirGenk Feat Ariny Aku PadamuSukirGenk Feat Ariny Aku Padamu
Date : 04 November 2013

Most Populer Mp3

JKT48 - Love TripJKT48 - Love Trip
Genre : Unknown
View : 87.2K
JKT48 Team J - PioneerJKT48 Team J - Pioneer
Genre : Unknown
View : 434
JKT48 - How Come?JKT48 - How Come?
Genre : Unknown
View : 396
PENTAGON(펜타곤) - SmilePENTAGON(펜타곤) - Smile
Genre : Unknown
View : 1.7K
PENTAGON(펜타곤) - GorillaPENTAGON(펜타곤) - Gorilla
Genre : Unknown
View : 87.6K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Gudanglagu | Stafaband

Disclaimer . Contact Us