Download Lagu Sukirgenk Lir Ilir Mp3

SukirGenk - Lir-ilir ( Clip ).
Nama:SukirGenk - Lir-ilir ( Clip ).
Duration:00:04:03
Date:02 July 2012
View:38K
Genre:Unknown
Like:85
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Chua SukirGenk
Source:Youtube

Download Lagu SukirGenk - Lir-ilir ( Clip ). Mp3

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu SukirGenk - Lir-ilir ( Clip ).

Lir-ilir
By : SukirGenk


Youuuummaaannn
Lir ilir lir ilir tandure wong sumilir..
Tak ijo royo royo..
Tak sengguh temanten anyar..
Cah angon cah angon penekna blimbing kuwi..
Lunyu lunyu penekna kanggo mbasuh dodotira..
Dodotira dodotira kumintir bedah ing pinggir..
Dondomana jrumatana kanggo seba mengko sore..
Mumpung padang rembulane..
Mumpung jembar kalangane..
Sun suraka surak hiyo..

Jaman saiki.. Wis ra iso mbedakne.. Antarane..
Setan mbiyen karo sing saiki..
Wujud nyatane, setane pada adaptasi..
Marang perkembangan jaman, menungsa model saiki..
Hey manungsa sing waspada..
Jujur lan sing ngati-ati..
Ojo nganti kena goda.. Ojo gelem dibujuk'i..
Mula kudu do ndedonga, ben ra gampang di apusi..
Hey manungsa do elinga suk mben paranmu nangndi..

Lir-ilir.. Lir-ilir.. woouuuyooooo...
Lir-ilir.. Lir-ilir.. Uyee nana,, Uyee nana..

Berikanlah sejenak waktu..
Untuk mengingat siapa Tuhanmu..

Related Lagu Mp3

SukirGenk Cenk Cenk PoSukirGenk Cenk Cenk Po
Date : 25 July 2013
Sukirgenk Rondho AyuSukirgenk Rondho Ayu
Date : 25 June 2015
Layang Kangen Versi ReggaeLayang Kangen Versi Reggae
Date : 31 December 2012
SukirGenk Ah Ah AhSukirGenk Ah Ah Ah
Date : 29 October 2013
Sukirgenk Mampir NgombeSukirgenk Mampir Ngombe
Date : 25 June 2015
SukirGenk Si BelangSukirGenk Si Belang
Date : 04 November 2013
SukirGenk Ojo KemayuSukirGenk Ojo Kemayu
Date : 14 April 2013

Most Populer Mp3

Cublak Cublak Suweng - Sanggar GregetCublak Cublak Suweng - Sanggar Greget
Genre : Unknown
View : 570.2K
Asmirandah - Ada YesusAsmirandah - Ada Yesus
Genre : Unknown
View : 288.9K
Wandra Tembang TresnoWandra Tembang Tresno
Genre : Unknown
View : 208
NIDJI - Dosakah AkuNIDJI - Dosakah Aku
Genre : Unknown
View : 1.6M
Arghana Trio _ Holongki (Volume 3)Arghana Trio _ Holongki (Volume 3)
Genre : Unknown
View : 11.5K
Tiada Nama Seindah Namamu ~ Tio FantaTiada Nama Seindah Namamu ~ Tio Fanta
Genre : Unknown
View : 8.9K
Peter Cetera - Hard To Say I´m SorryPeter Cetera - Hard To Say I´m Sorry
Genre : Unknown
View : 81.5K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Gudanglagu | Stafaband

Disclaimer . Contact Us