Download Lagu Ndx A K A Terminal Tirtonadi Hip Hop Terbaru 2016 Didi Kempot Mp3

Terminal Giwangan - NDX A.K.A Familia
Nama:Terminal Giwangan - NDX A.K.A Familia
Duration:00:03:30
Date:16 February 2016
View:203.6K
Genre:Unknown
Like:492
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:HIP HOP YOGYAKARTA
Source:Youtube

Download Lagu Terminal Giwangan - NDX A.K.A Familia Mp3

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Terminal Giwangan - NDX A.K.A Familia

Terminal Giwangan - NDX A.K.A Familia
Lirik :
Rasane ora karuan ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan..

ji...ro...ji..ro..lu..pat ye...ye..ye..ye..
come on terminal giwangan ninggal janji..are you ready
singing??
go!!!

Biasane jam semene wes ngabari
Nanging tekan saiki hpku durung muni
Biasane jedal-jedul nengarepku
Nanging dino-dino iki menghilang bagai butiran debu

Aku mung koyo terminal giwangan
Mung tok nggo sambat
Mung tok nggo istirahat

Rasane ora karuan ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan..
Pengen opo tak turuti
Lehku lembur telungwengi
Udu kui maksudku mbokyo ngerteni

Rapp:
Lungguh nyenuk nangarepan ngedep kopi
Ngenteni kabarmu dek kokle nganyelke ati
Banjur tak kirimi bbm apa kabar sayang? lagi ngopo? karo sopo? malah radiwoco
Oalah dek anggepmu aku iki sopo ?
Bojomu dek!! aku iki bojomu!! "Ngopo?" jawabmu gawe aku tambah nestopo
Sue ora jamu ketemu pisan gawe gelo

Aku mung koyo terminal giwangan
Mung tok nggo sambat
Mung tok nggo istirahat

Rasane ora karuan ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan..
Pengen opo tak turuti
Lehku lembur telungwengi
Udu kui maksudku mbokyo ngerteni

Rasane ora karuan ning ngati loro tenan
Cinta matiku kau anggep dolanan..
Pengen opo tak turuti
Lehku lembur telungwengi
Udu kui maksudku mbokyo ngerteni

Related Lagu Mp3

Korban Katresnan NDX A K AKorban Katresnan NDX A K A
Date : 15 February 2016
Nyekso Batin NDX A K ANyekso Batin NDX A K A
Date : 15 February 2016
Bribikanku Dibegal KoncoBribikanku Dibegal Konco
Date : 21 May 2015
Terminal Giwangan NDX AKA Feat PJRTerminal Giwangan NDX AKA Feat PJR
Date : 26 February 2016

Most Populer Mp3

Mansyur S - PengorbananMansyur S - Pengorbanan
Genre : Unknown
View : 70.8K
Nella Kharisma - Banyu Surgo (NDX)Nella Kharisma - Banyu Surgo (NDX)
Genre : Unknown
View : 306.3K
Akhir Sebuah Cerita ~ LESTIAkhir Sebuah Cerita ~ LESTI
Genre : Unknown
View : 405.7K
REPVBLIK-AKU DAN PERASAAN INIREPVBLIK-AKU DAN PERASAAN INI
Genre : Unknown
View : 5.7M
Janure Garing Dek 2 NDX AKA Ft PJRJanure Garing Dek 2 NDX AKA Ft PJR
Genre : Unknown
View : 103.2K
Thomas Arya-tak NiatThomas Arya-tak Niat
Genre : Unknown
View : 54.4K
Evie Tamala - Wanita Idaman LainEvie Tamala - Wanita Idaman Lain
Genre : Unknown
View : 1M
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Gudanglagu | Stafaband

Disclaimer . Contact Us