Download Lagu Ndx A K A Bribikanku Dibegal Konco Feat Pjr Genjor Kacik Mp3

Bribikanku Dibegal Konco
Nama:Bribikanku Dibegal Konco
Duration:00:03:41
Date:21 May 2015
View:1.1M
Genre:Unknown
Like:1.8K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:HIP HOP YOGYAKARTA
Source:Youtube

Download Lagu Bribikanku Dibegal Konco Mp3

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Bribikanku Dibegal Konco

Bribikanku Dibegal Konco
Lirik :
Aduh ciloko Nda..
piee piee
ngrti ra??
hooh
kimcile sek tak gowo ndene kae??
hooh hooh
haiyo kae kae dibegal oey
lha motore??
hadooh yo udu motore to Nda Nda,dibegal atine atine atine perasaane iki lho
hooh ngerti ngerti
konco dewe e sek nganu..
sopo to jenenge sopo
haiyo kae timbol..
owh timbol
STOP
Nah, diam, jaga kebersihan, jangan berisik
silahkan nyanyi lagi

Bribikane konco mbok begal
opo gawan bayi watakmu kui kriminal
waton ciak waton ndupak
tanpo reting maen gasak kekancane rusak
Bribikane konco mbok begal
opo gawan bayi watakmu kui kriminal
waton ciak waton ndupak
tanpo reting maen gasak kekancane rusak

jaman saiki akeh konco sek nggatheli
wes weruh bribikane konco tetep di ceraki
modal percaya diri awale basa basi
tingkah lakune koyo ASU lagi dipakani

ra ngurus konco kenthel nyatane koe tegel
ngelek-elek nang mburi niatmu golek rai
nangarep majak apik neng mburi koyo KIRIK
ra mikir kekancane sek penting oleh kimcile
ASU

Bribikane konco mbok begal
opo gawan bayi watakmu kui kriminal
waton ciak waton ndupak
tanpo reting maen gasak kekancane rusak
Bribikane konco mbok begal
opo gawan bayi watakmu kui kriminal
waton ciak waton ndupak
tanpo reting maen gasak kekancane rusak

sakjane aku nesu ndelok tingkah lakumu
paitan NINJA FU kau begal pacar baruku
opo koe ra mirror rupamu kui error
kor modal motor rental awakmu kebak dangkal
rasane dadi ngelu pengen macul cangkemmu
mergone koe kecu tego nikung koncomu
aku raiso meneng ati dadi sepaneng
ndelokke koe seneng nang utek dadi kemrengseng
UMEP

Bribikane konco mbok begal
opo gawan bayi watakmu kui kriminal
waton ciak waton ndupak
tanpo reting maen gasak kekancane rusak
Bribikane konco mbok begal
opo gawan bayi watakmu kui kriminal
waton ciak waton ndupak
tanpo reting maen gasak kekancane rusak
Bribikane konco mbok begal
opo gawan bayi watakmu kui kriminal
waton ciak waton ndupak
tanpo reting maen gasak kekancane rusak
Bribikane konco mbok begal
opo gawan bayi watakmu kui kriminal
waton ciak waton ndupak
tanpo reting maen gasak kekancane rusak

Related Lagu Mp3

NDX AKA Banyu SurgoNDX AKA Banyu Surgo
Date : 08 September 2015
Ndx A K A Salah KekancanNdx A K A Salah Kekancan
Date : 21 September 2015
NDX AKA Aku Ra NikungNDX AKA Aku Ra Nikung
Date : 18 September 2015
NDX A K A Sayang LiricsNDX A K A Sayang Lirics
Date : 15 April 2016
Kelingan MantanKelingan Mantan
Date : 19 May 2015
NDX A K A FAMILIA METENG ASMORONDX A K A FAMILIA METENG ASMORO
Date : 31 December 2015

Most Populer Mp3

Avenged Sevenfold - Radiant EclipseAvenged Sevenfold - Radiant Eclipse
Genre : Unknown
View : 1M
Avenged Sevenfold - Second HeartbeatAvenged Sevenfold - Second Heartbeat
Genre : Unknown
View : 3.9M
Avenged Sevenfold - Eternal RestAvenged Sevenfold - Eternal Rest
Genre : Unknown
View : 0.9M
Avenged Sevenfold - Chapter FourAvenged Sevenfold - Chapter Four
Genre : Unknown
View : 2.3M
Avenged Sevenfold - Unholy ConfessionsAvenged Sevenfold - Unholy Confessions
Genre : Unknown
View : 1.7M
Avenged Sevenfold - Waking The FallenAvenged Sevenfold - Waking The Fallen
Genre : Unknown
View : 815
Avenged Sevenfold - StreetsAvenged Sevenfold - Streets
Genre : Unknown
View : 4.5K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Gudanglagu | Stafaband

Disclaimer . Contact Us