Download Lagu Ndx A K A Bribikanku Dibegal Konco Feat Pjr Genjor Kacik Mp3

Bribikanku Dibegal Konco
Nama:Bribikanku Dibegal Konco
Duration:00:03:41
Date:21 May 2015
View:0.9M
Genre:Unknown
Like:1.7K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:HIP HOP YOGYAKARTA
Source:Youtube

Download Lagu Bribikanku Dibegal Konco Mp3

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Bribikanku Dibegal Konco

Bribikanku Dibegal Konco
Lirik :
Aduh ciloko Nda..
piee piee
ngrti ra??
hooh
kimcile sek tak gowo ndene kae??
hooh hooh
haiyo kae kae dibegal oey
lha motore??
hadooh yo udu motore to Nda Nda,dibegal atine atine atine perasaane iki lho
hooh ngerti ngerti
konco dewe e sek nganu..
sopo to jenenge sopo
haiyo kae timbol..
owh timbol
STOP
Nah, diam, jaga kebersihan, jangan berisik
silahkan nyanyi lagi

Bribikane konco mbok begal
opo gawan bayi watakmu kui kriminal
waton ciak waton ndupak
tanpo reting maen gasak kekancane rusak
Bribikane konco mbok begal
opo gawan bayi watakmu kui kriminal
waton ciak waton ndupak
tanpo reting maen gasak kekancane rusak

jaman saiki akeh konco sek nggatheli
wes weruh bribikane konco tetep di ceraki
modal percaya diri awale basa basi
tingkah lakune koyo ASU lagi dipakani

ra ngurus konco kenthel nyatane koe tegel
ngelek-elek nang mburi niatmu golek rai
nangarep majak apik neng mburi koyo KIRIK
ra mikir kekancane sek penting oleh kimcile
ASU

Bribikane konco mbok begal
opo gawan bayi watakmu kui kriminal
waton ciak waton ndupak
tanpo reting maen gasak kekancane rusak
Bribikane konco mbok begal
opo gawan bayi watakmu kui kriminal
waton ciak waton ndupak
tanpo reting maen gasak kekancane rusak

sakjane aku nesu ndelok tingkah lakumu
paitan NINJA FU kau begal pacar baruku
opo koe ra mirror rupamu kui error
kor modal motor rental awakmu kebak dangkal
rasane dadi ngelu pengen macul cangkemmu
mergone koe kecu tego nikung koncomu
aku raiso meneng ati dadi sepaneng
ndelokke koe seneng nang utek dadi kemrengseng
UMEP

Bribikane konco mbok begal
opo gawan bayi watakmu kui kriminal
waton ciak waton ndupak
tanpo reting maen gasak kekancane rusak
Bribikane konco mbok begal
opo gawan bayi watakmu kui kriminal
waton ciak waton ndupak
tanpo reting maen gasak kekancane rusak
Bribikane konco mbok begal
opo gawan bayi watakmu kui kriminal
waton ciak waton ndupak
tanpo reting maen gasak kekancane rusak
Bribikane konco mbok begal
opo gawan bayi watakmu kui kriminal
waton ciak waton ndupak
tanpo reting maen gasak kekancane rusak

Related Lagu Mp3

Most Populer Mp3

Infinite Water, Infinite AirInfinite Water, Infinite Air
Genre : Alternative Rock
View : 5
INFINITE - One Day (하루만)INFINITE - One Day (하루만)
Genre : Pop
View : 857
Infinite - True LoveInfinite - True Love
Genre : Unknown
View : 10
Infinite - Thank YouInfinite - Thank You
Genre : Unknown
View : 23
Kwon Jinah - 끝 (The End)Kwon Jinah - 끝 (The End)
Genre : Unknown
View : 102
IMOOGI - Cinta selamanyaIMOOGI - Cinta selamanya
Genre : Alternative
View : 130
IMOOGI Band - Hanya Bisa Ku KenangIMOOGI Band - Hanya Bisa Ku Kenang
Genre : Imoogi Band
View : 155
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Gudanglagu | Stafaband

Disclaimer . Contact Us