Download Lagu Ndx A K A Bribikanku Dibegal Konco Feat Pjr Genjor Kacik Mp3

NDX A K A Bribikanku Dibegal Konco Lirik | Details Lyrics
Nama:NDX A K A Bribikanku Dibegal Konco Lirik | Details Lyrics
Duration:00:03:42
Date:26 December 2016
View:13K
Genre:Unknown
Like:131
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:details Lyrics
Source:Youtube

Download Lagu NDX A K A Bribikanku Dibegal Konco Lirik | Details Lyrics Mp3

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu NDX A K A Bribikanku Dibegal Konco Lirik | Details Lyrics

NDX A K A Bribikanku Dibegal Konco Lirik | Details Lyrics

NDX A.K.A - Bribikanku Dibegal Konco (feat. PJR,GE

Aduh ciloko ndann! (piye piye)
Koe reti ra kimcile sing teko ndene? (ho o)
Hayo kae! Kae dibegal e! (lha motore)
Haduh yo udu motore to nda!
Begal atine, atine, atine, ati ati ,
perasaan perasaane lho! (sopo to jenenge, sopo?)
yo kae lho....
timbul kae lho (Oo timbul)
STOP!!
Nah diam, jaga kebersihan, jangan
berisik, silahkan nyanyi lagi"


Bribikane konco mbok begal
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
Waton ciak, waton ndupak
Tanpo riting main gasak kekancane rusak (Ash..)


Bribikane konco mbok begal
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
Waton ciak, waton ndupak
Tanpo riting main gasak kekancane rusak (Ash..)


Jaman saiki akek konco sek nggrateli
Wes iruh bribikane konco tetep diceraki
Modal percaya diri, awale basa basi
Tingkah lakune koyo as* lagi dipakani


Ra ngurus konco kenthel nyatanekoe tegel
Ngelek ngelek neng mburi, niatmu golek rai
Neng ngarep macak apik, neng mburi koyo kirik
Ra mikir kekancane sing penting oleh kimcile
(As*!!)

==Kembali ke : Reff


Sakjane aku nesu, ndelok tingkah lakumu
Pahitan ninja FU kau begal pacar baruku
Opo koe ra mirror rupamu kui error
Gur modal motor rental, awakmu kebak dangkal

Rasane dadi ngelu, pengen macul cangkemu
Mergone koe kecu, tego nikung koncomu
Aku raiso meneng, aku dadi sepaneng
Ndelokke koe seneng neng utek dadi kemrengseng
Umup!!! "(ayo kue genti sik nyanyi kue genti)"
wah isin aku (ngopo isin ra popo ra popo ayo)
emoh.. aku ngene mergo kowe, kowe ngene mergo aku
badj*ngan malah cidro koe nyok (minggir minggir ayo genti)
saya gini karena anda, anda gini karena saya
ah podo wae koe (mangkat)

Related Lagu Mp3

Ndx A K A Salah KekancanNdx A K A Salah Kekancan
Date : 21 September 2015
Bojoku Disebeh NDX A K A FamiliaBojoku Disebeh NDX A K A Familia
Date : 29 September 2015
Pendhoza Kimcil Hokya HokyaPendhoza Kimcil Hokya Hokya
Date : 15 December 2015
NDX AKA Aku Ra NikungNDX AKA Aku Ra Nikung
Date : 10 June 2016

Most Populer Mp3

Nita Talia - Bang MandorNita Talia - Bang Mandor
Genre : Unknown
View : 82.2K
Endank Soekamti - Heavy BirthdayEndank Soekamti - Heavy Birthday
Genre : Unknown
View : 58.5K
CAKRA KHAN - KEKASIH BAYANGANCAKRA KHAN - KEKASIH BAYANGAN
Genre : Unknown
View : 181
Rhoma Irama - TemanRhoma Irama - Teman
Genre : Unknown
View : 12.5K
Dj Orgen Pok Ame Ame Dan PenasaranDj Orgen Pok Ame Ame Dan Penasaran
Genre : Unknown
View : 2.2K
Lungset Banyuwangi Remix 2017 Paling JossLungset Banyuwangi Remix 2017 Paling Joss
Genre : Unknown
View : 125.8K
GAHTAN SAKTI - SWEATERKUGAHTAN SAKTI - SWEATERKU
Genre : Unknown
View : 332.8K
VIERRA - Jadi Yang KuinginkanVIERRA - Jadi Yang Kuinginkan
Genre : Unknown
View : 429.4K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Gudanglagu | Stafaband

Disclaimer . Contact Us