Download Lagu Didi Kempot Ketaman Asmara Mp3

Didi Kempot Ketaman Asmara Lyric
Nama:Didi Kempot Ketaman Asmara Lyric
Duration:00:05:38
Date:03 October 2014
View:251.8K
Genre:Unknown
Like:487
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Lirik Jawa
Source:Youtube

Download Lagu Didi Kempot Ketaman Asmara Lyric Mp3

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Didi Kempot Ketaman Asmara Lyric

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasake atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Related Lagu Mp3

Most Populer Mp3

FAREAST - Asma AllahFAREAST - Asma Allah
Genre : Unknown
View : 25.6K
DOA UNTUK IBU - FAREASTDOA UNTUK IBU - FAREAST
Genre : Unknown
View : 9.9K
FAREAST - SyahadahFAREAST - Syahadah
Genre : Unknown
View : 106.5K
Rahsia Allah - Far EastRahsia Allah - Far East
Genre : Unknown
View : 1K
DBSTF - Everything ChangedDBSTF - Everything Changed
Genre : Unknown
View : 46.9K
Daniel Portman - AbandonDaniel Portman - Abandon
Genre : Unknown
View : 7.2K
Maggie Rogers - Dog YearsMaggie Rogers - Dog Years
Genre : Unknown
View : 48.7K
Drake - Two Birds One StoneDrake - Two Birds One Stone
Genre : Unknown
View : 230.7K
Kodaline - High HopesKodaline - High Hopes
Genre : Unknown
View : 44.7M
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Gudanglagu | Stafaband

Disclaimer . Contact Us