Download Lagu Didi Kempot Ikhlas Mp3

Didi Kempot Ikhlas Lyric
Nama:Didi Kempot Ikhlas Lyric
Duration:00:04:27
Date:06 October 2014
View:89K
Genre:Unknown
Like:281
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Lirik Jawa
Source:Youtube

Download Lagu Didi Kempot Ikhlas Lyric Mp3

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Didi Kempot Ikhlas Lyric

trimo mundur timbang loro ati
tak oyakko wong kono wis lali
pancen wis nasibku iki
nandur becik tukule kok dilarani
trimo ngalah aku wis ra betah
tak tangisono malah mung gawe susah
karepe wis ngajak pisah
karo aku wis ra karep omah-omah
nanges aku isin senajan loro ing batin
aku lilo pisah kanthi lahir batin
tresno seng rembuyung saiki wis dadi garing
aku lilo pisah kanthi lahir batin

Related Lagu Mp3

Most Populer Mp3

Melany Anggora - Aneh Bin AjaibMelany Anggora - Aneh Bin Ajaib
Genre : Unknown
View : 23
Rasio 2 Band - Tunggu AkuRasio 2 Band - Tunggu Aku
Genre : Unknown
View : 16.8K
Reply - 24 Jam 7 HariReply - 24 Jam 7 Hari
Genre : Unknown
View : 67
Dorce Gamalama - Dalam HidupDorce Gamalama - Dalam Hidup
Genre : Unknown
View : 10
Shasa Q - Duhai NabiShasa Q - Duhai Nabi
Genre : Unknown
View : 342
Shella Ikhfa - Ikrar CintaShella Ikhfa - Ikrar Cinta
Genre : Unknown
View : 519
Sam Tobing - Katakan YaSam Tobing - Katakan Ya
Genre : Unknown
View : 3.1K
Maudy Ayunda - Seberapa Jauh Ku MelangkahMaudy Ayunda - Seberapa Jauh Ku Melangkah
Genre : Unknown
View : 232.6K
Yuka - Sakitnya Tuh DisiniYuka - Sakitnya Tuh Disini
Genre : Unknown
View : 636
Saint Loco - Bebas Feat. Iwa.KSaint Loco - Bebas Feat. Iwa.K
Genre : Unknown
View : 22.3K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Gudanglagu | Stafaband

Disclaimer . Contact Us