Download Lagu Didi Kempot Ademe Kutho Malang Mp3

Didi Kempot - Ademe Kutho Malang
Nama:Didi Kempot - Ademe Kutho Malang
Duration:00:05:36
Date:27 September 2015
View:12.4K
Genre:Unknown
Like:57
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Pakdhe Campursari
Source:Youtube

Download Lagu Didi Kempot - Ademe Kutho Malang Mp3

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Didi Kempot - Ademe Kutho Malang

Didi Kempot - Ademe Kutho Malang

Liryc :

umpamane kowe ngerti sing ono atiku
nganti sprene mung kowe sing gawe rindu
ra ono uwong liyo sing biso nambani
yen ra nyawang esemu ing wengi iki

kembang kembang tresno pahite mahkutho dewo
ora biso nambani yen aku gelo
yen nganti kowe lali marang aku iki
tak tagih janjimu ning singosari

ademe kutho malang ing wayah wengi
nganti seprene sing tansah setyo ngancani
tak gegem kenceng kenceng ning tangan iki
janjimu seprene sing tak enteni

Related Lagu Mp3

Most Populer Mp3

Adinda Shalahita - Jangan DidengarAdinda Shalahita - Jangan Didengar
Genre : Unknown
View : 4K
JADED BAND - BUKAN SEGALANYAJADED BAND - BUKAN SEGALANYA
Genre : Unknown
View : 868
FATIN - Oh TuhanFATIN - Oh Tuhan
Genre : Unknown
View : 203.7K
FATIN SHIDQIA - MERCYFATIN SHIDQIA - MERCY
Genre : Unknown
View : 1M
Fatin - Mengenangmu MengingatmuFatin - Mengenangmu Mengingatmu
Genre : Unknown
View : 358.6K
FATIN SHIDQIA - LOVEFOOLFATIN SHIDQIA - LOVEFOOL
Genre : Unknown
View : 358.2K
Fatin Shidqia Lubis - KekasihMuFatin Shidqia Lubis - KekasihMu
Genre : Unknown
View : 67K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Gudanglagu | Stafaband

Disclaimer . Contact Us